Mastermind Security

Wij geloven in de kracht van professionals die hun passie voor beveiliging en veiligheid willen omzetten in concrete actie.

Ben jij die flexibele, enthousiaste professional die zich wil inzetten om een veilige omgeving te creëren voor onze klanten?

Werken bij ons?

Om in aanmerking te komen heb je een beveiligingsdiploma nodig, een VCA-certificaat en een havenbeveiligerscertificaat. A

ls je nog geen VCA en/of havenbeveiliging hebt maar dit wel wil gaan halen, nodigen we je toch uit om te reageren. In sommige gevallen hebben wij plaats voor collega’s die de praktijkvorming van de opleiding Beveiliger willen volgen in de vorm van een stage.

Mail je cv naar ferry@mastermindsecurity.nl om te zien of dit voor jou van toepassing is.

Onze collega’s

Arno

Arno

10 jaren geleden ben ik begonnen bij MasterMind als havenbeveiliger en heb me op kunnen werken tot operationeel manager. Daarbij heb ik in een turbulente wereld dagelijks contact met de opdrachtgevers en de beveiligers om de beste oplossing voor iedere beveiligingsbehoefte te vinden. De havens zijn een bruisende knooppunten van handel en transport. Schepen van verschillende groottes en nationaliteiten en mensen van over de hele wereld passeren constant de haven. Dat in goede banen te leiden vereist verantwoordelijkheid en het vermogen om snel te reageren op verschillende situaties. Je wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen en geen dag is hetzelfde.

Henk

Henk

Ik ben uitvoerend beveiliger en assistent planner. Bij MasterMind word je als professioneel beveiliger gezien en er wordt een groot beroep op je eigen kennis en kunde gedaan. De organisatie is strak geleid en samen zorgen we voor optimale klant tevredenheid. Daarom verliest MasterMind geen opdrachten!

Gijs

Gijs

De maritieme wereld waar de klanten van MasterMind in zitten trekt mij enorm aan. Je hebt contact met mensen van over de hele wereld en je probeert hun verblijf in de haven zo prettig mogelijk te maken. Ik heb een vaste post bij een offshore gerelateerde klant. Daar hangt een prettige werksfeer en speelt veiligheid en beveiliging een grote rol.

Cain

Cain

Na mijn stage periode bij MasterMind heb ik mijn diploma gehaald en ben ik hier blijven werken. Wat ik waardeer bij MasterMind zijn de korte lijnen met het management en de manier waarop je als professionele beveiliger serieus genomen wordt. MasterMind doet echt een beroep op je kennis en kunde en ik kan veel van mijn ideeën over “hoe” iets te beveiligen goed kwijt. Omdat ik zzp-er ben kan ik periodes veel werken combineren met langere periodes reizen naar het buitenland.

0