Contact

Bij MasterMind Security geloven we in de kracht van professionals die hun passie voor beveiliging en veiligheid willen omzetten in concrete actie!

Contact Informatie

Ons kantoor

Rimpelaar 50 5124 RB, Molenschot

}

Openingstijden

24/7

v

Bel ons

076 5422868

v

Mail ons

info@mastermindsecurity.nl

Contact formulier

11 + 7 =

FAQ.

Welke diensten bieden jullie aan op het gebied van security en veiligheid in havens?

Wij bieden een totaalpakket aan security- en veiligheidsmaatregelen voor havens. Onze diensten omvatten onder andere havenbeveiliging, bescherming van schepen, passagiers, bemanning, goederen en infrastructuur, en het waarborgen van de veiligheid tegen bedreigingen zoals diefstal, illegale activiteiten, terrorisme en andere beveiligingsrisico’s.

Wat is jullie werkwijze en mentaliteit als het gaat om het waarborgen van veiligheid en beveiliging in havens?

Onze werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit. We stropen onze mouwen op, houden de lijnen kort en gaan direct aan de slag. We handelen proactief en reactief om incidenten te voorkomen en zijn altijd gericht op het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van havens.

Hoe worden de afspraken met jullie gemaakt en zijn er verborgen kosten?

Bij ons geen kleine lettertjes, maar heldere en flexibele afspraken tegen een gunstige prijs. We denken graag met onze klanten mee en zorgen voor transparantie in onze dienstverlening. Er zijn geen verborgen kosten. We streven naar duidelijkheid en klanttevredenheid in al onze overeenkomsten.

Voldoen jullie aan de internationale beveiligingsnormen en wetgeving voor havens?

Ja, absoluut. Wij werken geheel in lijn met de ISPS-code (International Ship and Port Facility Security Code) en de Havenbeveiligingswet. We zijn bekend met de vereisten en richtlijnen op het gebied van havenbeveiliging en zorgen ervoor dat onze diensten voldoen aan de internationale beveiligingsnormen en wetgeving om de veiligheid van havens te waarborgen.