Onze referenties

Wat zeggen onze klanten over ons?

Onze klanten

Johan Brouwers – Maritime Security Coördinator & CSO bij Allseas Engineering bv

v

Allseas gunde Mastermind Security zijn eerste opdracht sinds de oprichting in 2006 en we hebben elkaar altijd weten te vinden wanneer er maritieme security opdrachten te vergeven waren en dit tot op de dag van vandaag. Wij kennen Mastermind Security als een allround beveiligingsbedrijf met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en maken graag gebruik van hun zeer professionele service. Het security personeel kent haar taken en neemt haar verantwoordelijkheid tijdens onze langdurige samenwerking in onze havens en bij de beveiliging van onze schepen tijdens een “port call”.

Dennis van Schaijk – Plant Manager Rotterdam bij Dossche Mills

v

Mastermind is sinds 2009 onze vaste dienstverlener op het gebied van havenbeveiliging alsmede alle verplichtingen omtrent de ISPS code.

Zij doen dit naar alle tevredenheid en hebben zeer vakbekwame beveiligers in dienst die meer doen dan alleen de beveiligingstaken en alle verplichtingen aangaande de ISPS code.

Hier bij Dossche Mills (voorheen Meneba) verrichten de beveiligers ook taken zoals bijvoorbeeld:

  • het in en uitwegen van al het bulkvervoer
  • het aan en af melden van douane documenten
  • receptie werkzaamheden

Ferry van de Wal (eigenaar en directeur van Mastermind) zorgt niet alleen dat de bezetting 24/7 geregeld is maar ook is hij PFSO van de locatie in Rotterdam en regelt hij alle benodigde wettelijke administratie.

Dit betekent voor Dossche Mills niet alleen een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging maar ook een efficiënter en goedkopere oplossing voor alle overige werkzaamheden die zij uitvoeren.

Leo Don – Material Operations & Warehouse Manager bij Tolsa Vlaardingen

v

Wij van Tolsa Vlaardingen huren sinds 2011 MasterMind Security in als er ISPS gecertificeerde schepen komen lossen. We zijn erg tevreden met de geleverde diensten en de flexibele service. Ze zijn goed bereikbaar en persoonlijk betrokken.

Samen met MasterMind houden we het ISPS certificaat in stand.  We doen de audits, oefeningen en her certificeringen in goed onderling overleg.

Het beste voor onze klanten!

9

Inzet havenbeveiligers

Het leveren van havenbeveiligers voor het beveiligen van havens die volgens de ISPS code zijn gecertificeerd.

9

ISPS Management

Het certificeren van uw haven volgens de ISPS code. Het in stand houden van het ISPS certificaat door het doen van de verplichte oefeningen, audits en updates van het Port Facility Security Plan.

9

Hondenbrigade

Het leveren van een havenbeveiliger compleet met gecertificeerde diensthond voor het verrichten van beveiligingswerkzaamheden. Ook het inzetten van speur en detectiehonden.

9

Safety en overige werkzaamheden

Het leveren van gecertificeerde brandwachten en Middelbare Veiligheidskundige.

Jaren gevestigd

Projecten voltooid

0