Over ons

Ons verhaal

Als marinier heb ik jarenlang dienst gedaan in uitdagende omstandigheden, waarbij veiligheid, bescherming en het dienen van anderen centraal stonden. Deze ervaring heeft een diepgaande invloed gehad op mijn leven en heeft me gevormd als professional met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en toewijding. Het verlangen om anderen te beschermen en veiligheid te bieden bleef na mijn tijd bij het Korps Mariniers sterk aanwezig. Nadat ik een tijd bij een offshore gerelateerd bedrijf onder andere schepen en havens heb beveiligd, besloot ik in 2006 het beveiligingsbedrijf MasterMind Security op te starten.

Mijn achtergrond als marinier heeft me voorbereid op verschillende aspecten van beveiliging, waaronder risicobeheer, crisismanagement en het nemen van snelle en doordachte beslissingen in stressvolle situaties. MasterMind Security begrijpt als geen ander het belang van proactieve veiligheidsmaatregelen en het vermogen om effectief te reageren op noodsituaties.

Ons proces

De inhoud van een standaardproject:

  • Een schip komt naar de wal en moet tijdens de portcall voldoen aan de ISPS eisen.
  • De beveiligers van MasterMind assisteren daarbij door het bijhouden van aanwezigheidsregistratie, het doen van visitaties en surveillancerondes.

Neem contact met ons op!

076 5422868